پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1403/09/05

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

....

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تله جمعیتی یک برنامه از پیش تعیین شده از سوی کشورهای غیر مسلمان است.


 


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج،دکتر سعید جاودان سیرت تصریح کرد: در سال ۹۶ بر اساس آخرین آمار اطلاعاتی ، کشور ایران جزء۷۷ کشور جوان دنیا بود، اما در سال ۱۴۰۱ ما جزء ۱۱۱ کشور میانسال دنیا هستیم.


 


وی در ادامه به فعالیت های قرارگاه جمعیتی اشاره کرد و افزود: با همیاری، مشارکت،همفکری در اجرای برنامه های این قرارگاه می توان به نتایج مثبتی دست پیدا کنیم.


دکتر جاودان سیرت تاکید کرد: در صورت عدم فرهنگ سازی مطلوب بر روی فکر و اندیشه مردم برای این مهم، ما در سال ۱۴۰۵ جزء ۱۱ کشور پیر دنیا خواهیم بود ودر سال ۱۴۲۰ سومین کشور پیر و در سال ۱۴۸۰ جمعیت ما به ۳۰ میلیون نفر خواهد رسید. که در واقع در تله جمعیتی خواهیم افتاد.


وی در ادامه گفت: یکی از پارامتر های تاثیر گذار در زمینه جوانی جمعیت بحث آموزش و فرهنگ سازی است.


دکتر جاودان سیرت با بیان اینکه ۷ هزار نفر نابارور شناسایی شده در سطح استان داریم تصریح کرد:بحث نازایی،ازدواج های زود هنگام و بحث ازدواج آسان می‌توانند کمک کنند تا از تله جمعیتی خارج و به سمت جامعه جوان و پویا پیش برویم.


وی به افزایش سقط جنین در استان اشاره کرد و گفت:۸۳۰ فقره سقط جنین از ابتدای ۱۴۰۲ در استان شناسایی شده است.


دکتر جاودان سیرت با بیان اینکه یکی از عوامل کاهش جمعیت افزایش سقط است گفت:جمعیت سقط های شناسایی نشده در استان بیشتر است.


وی افزود: پزشکان و کارشناسان و بهروز ها در مراکز روستایی و مراکز جامع سلامت باعث تشویق و ترغیب شوند تا جامعه به سمت باروری بیشتر حرکت کند.


دکتر جاودان سیرت یاد آور شد: در بحث پوشش‌های بیمه‌ای درمان ناباروری با حمایت‌های دولت در زمینه تزریق اعتبارات به بیمه سلامت، مصوب شد که خدمات درمان ناباروری از ابتدای سال ۱۴۰۰ تحت پوشش بیمه‌ای قرار گیرند.


 


وی خاطر نشان کرد: به اذعان مسوولان سازمان بیمه سلامت، مراکز طرف قرارداد این سازمان بیمه‌گر به ۲۰۲ مرکز خدمات درمان ناباروری افزایش یافته که مراکز دولتی و غیر دولتی را شامل می‌شود و در این مراکز بسته‌های خدمتی شامل ۶۳ قلم داروی تخصصی، ۲۸ قلم تجهیزات پزشکی، ۵۶ کد خدمت آزمایشگاهی، ۷ خدمت تصویربرداری پزشکی و ۲۰ خدمت جراحی ارائه می‌شود.


 


وی افزود: همچنین بنابر اعلام سازمان بیمه سلامت، چهار خدمت فوق تخصصی ناباروری هم با پوشش ۹۰ درصدی بیمه‌ای ارائه می‌شود تا بخشی از پرداخت‌های زوج‌های نابارور کاهش یافته باشد. بنابراین پوشش هزینه‌ها، در مراکز دولتی با تعرفه دولتی و در مراکز عمومی و خیریه و خصوصی بر مبنای تعرفه‌های عمومی تحت پوشش قرار گرفته است.